Ideeën 194 Cursus Schilderen Zutphen

Ideeën 194 Cursus Schilderen Zutphen. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit.

Kunst Zutphen Workshops

Beste Kunst Zutphen Workshops

Begeleiding door een ervaren kunstenaar. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling.

Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'.

Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl).

Cursussen Trainingen Workshops 2021 De Ontdekking

Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden. De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). In een gezellige horeca locatie. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling.. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio.

Creatieve Workshops Zutphen Zzp Zutphen

De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling... Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf.

Mare Zutphen Gelderland Schilderlessen Die Jij Kunt Stuuren Lessen Die Je Zelf Mag Invullen En Daar Krijg Je Hulp Bij

Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden. Vraag hier een offerte aan. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio.. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst.

Cursussen Opleidingen Zutphen 100 Taal Studies

De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'.. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden.

Intuitief Schilderen Ruurlo Intuitief Schilderen In Ruurlo

In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'.

Workshops En Cursussen In Zutphen Cursussen En Workshops Nl

Schilderen en tekenen naar levend model.. Schilderen en tekenen naar levend model.

Workshops En Cursussen In Zutphen Cursussen En Workshops Nl

De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten.. Vraag hier een offerte aan. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst.

Workshops Creatieve Originele Workshops Vanaf 28 50 P P Bekijk Onze Workshops Uitjes In Zutphen

Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen.. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling... De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten.

Zutphen Schildersvakopleiding

Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf.. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. In een gezellige horeca locatie. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio.

Category Gustave Nouel Apeldoorn E O Uit De Kunst

Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen... . Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'.

Engelse Les Voor Kinderen In Regio Zutphen Apeldoorn Deventer

Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen... Begeleiding door een ervaren kunstenaar. In een gezellige horeca locatie. De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden.

Activiteit Cursus Schilderen Gemengde Techniek

Schilderen en tekenen naar levend model. Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst.. Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen.

Saskia Obdeijn Introductie

De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. Vraag hier een offerte aan. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten.

Atelier Leudal Workshop Schilderen Naar Keuze Bij Atelier Leudal Bespaar 50 In Midden Limburg Via Social Deal

Begeleiding door een ervaren kunstenaar. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden. In een gezellige horeca locatie. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf.

Cursussen Trainingen Workshops 2021 De Ontdekking

Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen... De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland. Schilderen en tekenen naar levend model.

Creatieve Workshops Zutphen Zzp Zutphen

De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten.. Vraag hier een offerte aan.

Saskia Obdeijn Introductie

Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen. In een gezellige horeca locatie. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden. De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. Begeleiding door een ervaren kunstenaar.

Cursus Schilderen En Tekenen Atelier Het Groene Paard

Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden.. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'.. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen.

Workshops Dorine De Soet

De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). Vraag hier een offerte aan. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Schilderen en tekenen naar levend model. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen.. Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen.

Cursus Schilderen In Olieverf Acryl Of Aquarel Bplusc Leiden

Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst... Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden.

Workshops En Cursussen In Zutphen Cursussen En Workshops Nl

Begeleiding door een ervaren kunstenaar. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Begeleiding door een ervaren kunstenaar. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les. Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen. Vraag hier een offerte aan.

Category Gustave Nouel Apeldoorn E O Uit De Kunst

De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl)... Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden. Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit.

Cursus Portretschilderen En Tekenen In Museum Henriette Polak Oozo Nl

Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen... .. Schilderen en tekenen naar levend model.

Clara Elders Schilderen Kostuums Kunst En Fotografie

Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen... Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Schilderen en tekenen naar levend model. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. Vraag hier een offerte aan.. Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit.

Expositie Nah Atelier Zutphen Siza In Warnsveld Verlengd Tot Eind Maart 11 Maart 2020 Kunst Zinnig Brein

Schilderen en tekenen naar levend model. Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Schilderen en tekenen naar levend model. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen.. Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen.

Saskia Obdeijn Introductie

Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. In een gezellige horeca locatie. Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling.. Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit.

Kunst Zutphen Workshops

Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf... De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). Vraag hier een offerte aan. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Schilderen en tekenen naar levend model.

Schilderles Explore Facebook

Vraag hier een offerte aan... Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Vraag hier een offerte aan. Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen.. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden.

The Post Orsella

In een gezellige horeca locatie.. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. Schilderen en tekenen naar levend model. Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. In een gezellige horeca locatie. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland

Pauline Nijenhuis Teken En Schildercursus Te Zutphen

Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit... Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). Vraag hier een offerte aan. In een gezellige horeca locatie.

Roseart Workshops Cursus

De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl).. Begeleiding door een ervaren kunstenaar.

Bekijk Het Aanbod Creatieve Workshops In En Rondom Zutphen

Begeleiding door een ervaren kunstenaar. De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les.. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf.

Atelier De Aanpak Workshop Beeldhouwen Of Schilderen 3 Uur Bespaar 62 In Rotterdam Via Social Deal

Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Vraag hier een offerte aan. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit.

Workshops En Cursussen In Zutphen Cursussen En Workshops Nl

Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit... Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit.

Saskia Obdeijn Introductie

In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. In een gezellige horeca locatie. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Begeleiding door een ervaren kunstenaar... Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf.

Cursus Schilderen En Tekenen Atelier Het Groene Paard

Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. Schilderen en tekenen naar levend model. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020.

Roseart Workshops Cursus

In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling.

Saskia Obdeijn Introductie

Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland.. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les. In een gezellige horeca locatie. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten.. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden.

Erkende Opleiding Creatieve Therapie Civas Opleidingen

Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les.

Mare Zutphen Gelderland Schilderlessen Die Jij Kunt Stuuren Lessen Die Je Zelf Mag Invullen En Daar Krijg Je Hulp Bij

Vraag hier een offerte aan. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Schilderen en tekenen naar levend model. In een gezellige horeca locatie. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'.

Tekenen En Schilderen Jongeren 12 T M 18 Jaar De Blauwe Schuit

Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. In een gezellige horeca locatie. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020.. Vraag hier een offerte aan.

Workshops En Cursussen In Zutphen Cursussen En Workshops Nl

Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen... Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen. Schilderen en tekenen naar levend model. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio.

Leren Aquarelleren Gilde

Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les.. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'.

Schilderen Is De Zuurstof Van Kitty Roordink Arenalokaal Nl

De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les.. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf.

Kachel Hoog Kleren Uit En Schilderen Maar Delft Ad Nl

Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les. De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. Schilderen en tekenen naar levend model. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen.

Cursus Portretschilderen En Tekenen In Museum Henriette Polak Oozo Nl

Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland.. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. Begeleiding door een ervaren kunstenaar... De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten.

Workshops En Cursussen In Zutphen Cursussen En Workshops Nl

Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf... De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten. Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit.

Category Gustave Nouel Apeldoorn E O Uit De Kunst

Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Vraag hier een offerte aan.. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden.

Kunst Zutphen Workshops

De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl). Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. In een gezellige horeca locatie. Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit.. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst.

Home Atelier Het Groene Paard

Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen.. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'.

Category Gustave Nouel Apeldoorn E O Uit De Kunst

Schilderen en tekenen naar levend model.. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. Vraag hier een offerte aan. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'.. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf.

Creatieve Workshops Zutphen Zzp Zutphen

Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl).. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden.

The Post Orsella

Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. Vraag hier een offerte aan.

Cursus Schilderen En Tekenen Atelier Het Groene Paard

De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl).. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. Schilderen en tekenen naar levend model. Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen. De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen... Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit.

Workshop Landschap Schilderen En Tekenen Bij Een Boerderij In Warnsveld Zutphen Atelier Het Groene Paard

Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen.

Creatieve Workshops Zutphen Zzp Zutphen

Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. Begeleiding door een ervaren kunstenaar.

Erkende Opleiding Creatieve Therapie Civas Opleidingen

Vraag hier een offerte aan... Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Vraag hier een offerte aan. Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen. Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. In een gezellige horeca locatie. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen.

Schilderen Met Olieverf Gilde

Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen... Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten.. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les.

Kunst Zutphen Workshops

Vraag hier een offerte aan. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten. Vraag hier een offerte aan. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les.. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio.

Cursus Schilderen En Tekenen Atelier Het Groene Paard

In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. Schilderen en tekenen naar levend model. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. In een gezellige horeca locatie. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden... In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op.

Urban Heart Leuke Workshops Voor Elke Gelegenheid

Tijdens de lessen wordt er alla prima geschilderd, dit. Vraag hier een offerte aan. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl).

Clara Elders Schilderen Kostuums Kunst En Fotografie

In een gezellige horeca locatie. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. De opleiding, die ca 36 dagen gaat duren, is nog in ontwikkeling. De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden. Boek een bob ross workshop en maak stap voor stap de mooiste bob ross landschappen. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten.

Saskia Obdeijn Cursussen Volw

Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020. Elke dinsdag en om de week zaterdag ochtend geeft henry met passie en bevlogenheid les.. Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen.

Engelse Les Voor Kinderen In Regio Zutphen Apeldoorn Deventer

De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl).. In een gezellige horeca locatie. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Foto's en modellen leer je het gezicht en de gehele mensfiguur af te beelden, in potlood, houtskool, inkt, krijt of verf. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden.

Roseart Workshops Cursus

In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op... Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Begeleiding door een ervaren kunstenaar.. Experimenteren, vaardigheden en kennis vergroten, uitgedaagd en geïnspireerd raken, te zelhem of op locatie in regio achterhoek, doetinchem en zutphen, bronckhorst.

Kunst Zutphen Workshops

Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen.. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. De cursus vindt eens in de 14 dagen op dinsdag plaats te zutphen, in de twee unieke, met elkaar verbonden, inspirerende ateliers van de twee docenten. Schilderen en tekenen naar levend model. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen. Botanisch tekenen en schilderen, cursus programma 2020.. Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen.

Kunst Zutphen Workshops

Begeleiding door een ervaren kunstenaar.. Dec 03, 2019 · schildersvakopleiding zutphen is, zover ons bekend, de eerste schildersopleiding die vanaf deze zomer de cursus erfgoed schilderen gaat aanbieden. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Op deze vestiging werkt aventus hiervoor nauw samen met de coöperatieve vereniging schildersvakopleiding en de ondernemers in de regio. Begeleiding door een ervaren kunstenaar. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Leer levendige portretten schilderen en tekenen in zutphen.

Lessen Irmgard Lamers Schilderes

Vraag hier een offerte aan. Alla prima portretschilderen leer levendige portretten schilderen. Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen. In 2007 verhuist zijn naar zutphen en richt atelier z7+ op. Atelier z7+ geeft de cursus 'beeldende vorming volwassenen tekenen en schilderen'. Mar 05, 2007 · deel 1 instructievideo schilderen op basis van de nat in nat techniek door jacob maarland Schilderen en tekenen naar levend model. De docenten van deze cursus zijn de kunstenaars linde leijh en nicolette berendsen (zie www.lindeleijh.nl en www.hoofdkantoorbijzaken.nl)... Diverse cursussen en workshops in de omgeving van zutphen.

Popular posts from this blog

166+ Anycubic Slicer Software Download

Lijsten 63+ Anycubic 4Max Pro 2.0 Mods